Trio de Luxe

Lördag 15 juni kl. 18.00

Björnlunda kyrka

Från vänster: Marie Louise Sjöberg, Lena Müller och Erik Sunnerstam.

Medverkande

Marie Louise Sjöberg – violin
Erik Sunnerstam – flöjt
Lena Müller – cello

Detta blir en konsert de Luxe där publiken önskar och väljer kvällens låtar! Musik från olika genrer kan dyka upp, exempelvis klassiskt, folkmusik och filmmusik. 

Trio de Luxe har en bred förankring i olika musikstilar och har spelat på bröllop, restauranger och hos olika konsertarrangörer. 2021 uruppfördes Ylva Skogs stycke On the Beach, komponerat för Trio de Luxe. Se och hör videoinspelningen där trion spelar stycket i Elghammars salong.

Marie Louise Sjöberg 
har efter studier i Danmark och Österrike för C. Øllgard och G. Schulz arbetat en period i Musica Vitae. Numera är hon frilans och ägnar sig år kammarmusik i Trio de Luxe och EricsBergskvartetten.

Erik Sunnerstam 
tog diplomexamen i Stockholm och har även studerat för Jonathan Snowden i London. Han har arbetat i Folkoperans orkester i 26 år. Vidare har han spelat i Tel Aviv, Hanoi, Brunei, New York och i Dalhalla samt turnerat i Sverige med Riksteatern.  Vid sidan av sin tid med Trio de Luxe och spelar Erik i Stockholms Straußorkester. 

Lena Müller 
har studerat på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm för Ola Karlsson. Efter att ha jobbat i Gävle symfoniorkester några år är för hon närvarande verksam i Växjö och gör vid sidan av arbetet med Trio de Luxe kammarmusik med bland annat Amadeakvartetten och Kalaskvartetten.


Biljetter: Säljs på plats i anslutning till konserten. Ordinarie 100 kr. Medlem 75 kr. Ungdomar under 18 år fri entré! Vill du bli medlem i Björnlunda kammarmusikförening? Betala 100 kr via Swish till 123 221 3056 eller bankgiro 279-5854. Ange ditt namn (helst efternamnet först) och e-postadress. 
Arrangör: Björnlunda kammarmusikförening
Evenemanget finns på Facebook. Bjud gärna in dina bekanta, gilla och dela!